La joventut

»  > La joventut

La joventut

Tenen raó els estudis sociològics quan analitzant la societat actual opinen que l'etapa de la infància és cada vegada més curta.

L'adolescència s'inicia ràpid i s'allarga. La joventut és l'etapa de la qual ningú vol sortir.

La infància és una etapa curta per tot el que s'ha d'aprendre.

L'adolescència és molt matinera perquè se'ls bombardeja amb imatges, matèries educatives per a la convivència… El sexe es representa tan atractiu que qui es resisteix a provar-ho, fins i tot abans que l’instin ho necessiti i constrenyi. Però és tan important no quedar-se enrere, seguir al grup, integrar-se en la rajada. Com més aviat millor. Amb interessos econòmics darrere d'ell, per descomptat.

D'altra banda sortir d'aquesta etapa i independitzar-se és cada vegada més difícil. Estem acostumats a un bon nivell de vida sense esforç. El treball i l'habitatge escassegen o estan mal o poc retribuïts. Quedar-se a casa dels pares és més còmode, però ara més que mai no han d'oposar-se a res i ni tan sols han d'opinar sobre qualsevol matèria.

La joventut cal mantenir-la costi el que costi. És el que ven, la qual cosa s'aprecia: el culte a la imatge i al cos i per mantenir-ho no es regategen esforços (gimnàs, exercici, estètica etc tot és vàlid).

Finalment ¿On es valora l'experiència, la reflexió d'aquesta mal cridada tercera edat posat que és la quarta, cada vegada més nombrosa i desprestigiada?

 

 

 

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te