Un pessebre diferent

»  > Un pessebre diferent

Un pessebre diferent

L’altre dia vaig anar a veure uns amics. El petit, que es un xerraire se’m va tirar a sobre i em va ensenyar el seu pessebre, dient que estava ple de caganers perquè últimament el seu pare quan llegia el diari deia: “aquest ja l’ha c…” i com això no es diu, el pare es castigava comprant-li un altre caganer. Ell no ho entia pas massa però el divertia molt com anava quedant el pessebre tot ple de caganers.

De totes maneres, el papa ja li ha explicat que dintre de poc, quan neixi Jesús, ells també el voldran anar a veure i es posaran drets, i agafaran un una ovella, altre una gerra de mel, altre un bolquer… i tots cap a Betlem!

“Diu el papa que un es quedarà darrera un matoll, perquè sempre hi ha algun despistat que va a la seva i no s’assabenta de res. I els que tornen ja poden anar explicant, com si plogués… I com no espavili es quedarà sense veure ni al Nen Jesús, ni a Sant Josep, ni a la Mare de Déu, ni res”.

El nen anava parlant, i jo em mirava els seus pares, pensant que no necessitaran pas cap psicoleg angles que els ensenyi a educar els seus fills. Ni en valors, ni en sentit del humor. Bon Nadal.